FEDERACION ESPAÑOLA DE MUNICIPIOS Y PROVINCIAS

    Página 50 de 63    

M ª Antonia Pérez reivindica els camins com passarel a la naturalesa i elements de cohesió del territori rural

La nova presidenta de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat de la FEMP, María Antonia Pérez, ha reivindicat el valor que representen els camins naturals per a la mobilitat, l'accessibilitat i la cohesió del territori rural i ha demanat que s'incrementin les inversions en el seu rehabilitació i manteniment perquè també siguin elements importants en el desenvolupament ...

El Govern aprova la reestructuració de l'Administració de l'Estat amb una reducció d'alts càrrecs

El Govern ha aprovat la racionalització d'estructures en l'Administració General de l'Estat, reducció d'alts càrrecs i reordenació del sector públic empresarial, en el marc de les mesures d'austeritat del Govern per aconseguir el restabliment de l'estabilitat pressupostària i la reducció del dèficit públic .

La FEMP dóna suport a la moció del Congrés sobre les lleis de finançament i de Govern Local

La Comissió Executiva de la FEMP, reunida avui a Madrid, ha donat suport el contingut de la moció aprovada pel Congrés dels Diputats, el passat 14 d'abril, en la qual s'insta el Govern a remetre al Parlament abans que finalitzi l'actual període de sessions el Projecte de Llei Bàsica de Govern i Administració Local, conjuntament amb la nova Llei de Finançament Local.

Ajuts per pal.liar els efectes del temporal en infraestructures municipals

Des del dijous 29 d'abril, i fins al 29 de maig, romandrà obert el termini perquè Governs Locals Provincials i insulars afectats pel temporal i altres catàstrofes naturals, demanin ajudes per pal.liar els danys en les seves infraestructures i instal.lacions. Així queda recollit en la Reial Decret del Ministeri de Política Territorial que amplia el marc de les subvencions ...

El Govern impulsarà una plataforma social per al foment de la rehabilitació d'habitatges

El Ministeri d'Habitatge impulsarà una plataforma social per al foment de la rehabilitació, l'accessibilitat i l'eficiència energètica d'edificis i habitatges, en què participin les tres administracions i el sector privat i que tindrà com a principal activitat la creació d'una xarxa d'oficines tècniques d'ajuda als ciutadans.

    Página 50 de 63