FEDERACION ESPAÑOLA DE MUNICIPIOS Y PROVINCIAS

    Página 63 de 63    

Els ajuntaments podran plantejar iniciatives a l'Administració estatal de Consum a través d'un nou òrgan de cooperació

Les corporacions locals podran plantejar iniciatives de política de consum a l'Administració de l'Estat a través d'un òrgan permanent de cooperació institucional. La creació d'aquest òrgan es contempla en el Conveni Marc de Col • laboració subscrit avui entre l'Institut Nacional del Consum (INC), organisme dependent del Ministeri de Sanitat i Política Social, i la FEMP

El Govern i la FEMP impulsen el finançament de projectes turístics en els municipis espanyols

El Govern i la FEMP impulsaran el finançament de projectes turístics en els municipis espanyols, en el marc del Pla Turisme Espanyol Horitzó 2020. Així ho ha anunciat el Secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, després d'una reunió mantinguda amb els membres de la Comissió de Turisme de la FEMP, a Madrid.

Pedro Castro reclama el dret dels Ajuntaments a participar on es discuteixin polítiques d'Estat

El President de la FEMP, Pedro Castro, ha reclamat el dret dels Governs Locals a ser presents on es discuteixin polítiques d'Estat, com la pròxima Conferència de Presidents, i ha acusat a les comunitats autònomes de posar-se d'acord per tancar el pas a els Ajuntaments.

El Govern explica a la FEMP el nou Fons d'Inversió Local 2.010

La Comissió Executiva de la FEMP, presidida per l'Alcalde de Getafe, Pedro Castro, ha mantingut una reunió de treball amb representants del Govern per concretar els criteris d'execució i els caps dels recursos previstos en el Fons Estatal d'Inversió Local per a la Sostenibilitat i l'Ocupació, dotat amb 5.000 milions d'euros.

    Página 63 de 63