FEDERACION ESPAÑOLA DE MUNICIPIOS Y PROVINCIAS

    Página 3 de 63    

Manuel Chaves inaugura la 10a Assemblea General

Aquest matí quedava constituïda a Madrid la desena Assemblea General de la FEMP. El president sortint de la Federació, Pedro Castro, i el vicepresident de Política Territorial, Manuel Chaves, han intervingut en acte d'obertura per defensar el paper de la FEMP com a veu única i interlocutor autoritzat davant altres instàncies.

Rita Barberá presideix la Mesa de l'Assemblea General de la FEMP

L'Alcaldessa de València, Rita Barberá, presideix la Mesa de l'Assemblea de la FEMP. La Mesa de l'Assemblea, composta per cinc membres, representa la màxima autoritat durant el desenvolupament d'aquesta trobada.

Acord polític per a la presentació de candidatures de consens a la 10 Assemblea

El PP i el PSOE han arribat a un acord per presentar una candidatura conjunta als òrgans rectors de la FEMP, de cara a la 10a Assemblea d'aquesta Federació que comença demà dissabte, 24 de setembre a Madrid. Els responsables de política municipal d'ambdós partits, Joan Manuel Moreno Bonilla (PP) i Antonio Hernando Vara (PSOE) han coincidit que aquest acord, que va més ...

Manuel Chaves obrirà la 10a Assemblea General de la FEMP

El vicepresident del Govern de Política Territorial, Manuel Chaves, intervindrà en la sessió d'obertura de la 10a Assemblea General de la FEMP que se celebrarà aquest dissabte, en què s'elegirà el nou president i es renovaran els càrrecs directius d'aquesta Federació.

Les credencials i documentació per a la 10 Assemblea General estaran disponibles des del divendres 23 a la seu de la FEMP

Les credencials i la documentació de la 10 Assemblea General de la FEMP podran començar a recollir a la seu de la Federació (Carrer Nunci, número 8, de Madrid) a partir de les 9.00 hores i fins les 18.00 hores del divendres, setembre 23 .

    Página 3 de 63